Contentos

Uutiset

Vuosi 2012

7.2. Kennel Contentos -sivut lisätty.

 

Vuosi 2010

23.10. Kävimme yhdistetyllä näyttely- ja kyläreissulla Seinäjoella. Matka oli oikein rentouttava ja mukavia tuliaisiakin tuli :)
Lissu pärjäsi hienosti ja voitti nartut, nyt siis tuli vika Cacib ja Kansainvälisen muotovalion arvo hakuun! Naru oli paras vetsku ja myös pärjäsi paras narttu -kehässä toiseksi, heti Lissun jälkeen. Hienoa!

23.8. Mahtava näyttelyviikonloppu, Lissu 2xROP ja Naru 2xROP-vetsku :) ja Naru nyt myös EE VMVA! Laralle eka SERT ja ROP! Onnea taustajoukoille! Taika sijoittui myös hienosti, ollen Heinolassa PN3, onnea! Sekä pennuissa ekaa kertaa Tellu. Tellu sai KP:n ja oli myös ROP-pentu. Onnea!

9.8. Mahtava näyttelyviikonloppu! Suuret kiitokset Karoliinalle perheineen ja Liisalle sekä Erkille mahtavasta kestitsemisestä! Oli todella mukavaa.

22.7. Ikäviä uutisia :( Nartsukan Galileo "Large" oli karannut 19.7 koirahoitolasta ja löytyi eilen junan alle jääneenä. Lämmin osanotto perheelle suuressa surussa.

10.7. Meillä on pentuja :) Nupun ja Dinin pentuset syntyivät. Emä ja ipanat voi hyvin.

19.6. Kotkassa tänään Taikalle eka SERT! Onnea Jaana ja Taika!

12.6. Latviasta hienoja uutisia! Heta tänään SERT, CACIB ja LV MVA! Samalla Hetasta tuli myös RU MVA! Onnea Karoliina ja Heta!

1.6. Lulun pennut syntyi tänään! Uroksia on 5 ja narttuja 3.

13.5. Isot onnittelut Katjalle ja Penulle! Tänään Kangasniemellä SERT ja VSP.

18.4. Haba tänään kansainvälisessä pelastuskoira kokeessa upeasti 1 tulos ja RH-FLA titteli. Onnea Sami ja Haba! Upeaa työskentelyä.

27.3. Taika kävi ekaa kertaa opettelemassa Match Showssa näyttelyjä varten. Hienosti meni: Sinisten kolmas sija. Onnea Jaana ja Taika!

13.3. Hienoja uutisia kuului näyttelyistä :) Viima tänään Polvijärvellä ROP ja sert! Onnea Saana ja Viima! Siitä se sertien keruu alkoi :) Päivän kruunasi vielä sijoitus ryhmäkehässä (7/8) neljänneksi!

24.1. Hera kävi ensi esiintymässä näyttelyssä Turussa. Hienosti meni: ROP pentu! Onnea Päivi ja Hera!

11.1. Doris kävi ekaa kertaa pentunäyttelyssä ja hienosti tyttö esiintyi :) Siitä on hyvä jatkaa. Onnea Marja-Liisa ja Doris!

Vuosi 2009

15.11. Lulu kävi ekaa kertaa tokoilemassa. Hienosti menikin. I tulos ja 1. sija. Onnea Auli! Heta on astutettu. Nyt vain odotamme tuleeko pieniä perroja!

24.8. Kävimme Tallinnassa Baltian Voittajassa ja aivan upealla tuloksella! Lissu sai SERTin, CACIBin ja tuli myös BALTV-09! Kiitokset matkaseuralle mukavasta reissusta. "Penu" kävi Kouvolassa ja Heinolassa ottamassa tuntumaa taas näyttelykehiin mukavin sanallisin arvosteluin. "Pilli" kävi ekaa kertaa näyttelyssä Heinolassa ja hienosti oli tyttö esiintynyt. Onnea Riitta. "Beck" liittyi jalostusoikeuskoiriimme Liisan ja perheen iloksi!

16.8. Hieno päivä taas! Lissu sai tänään toisen SERTin ja oli myös ROP. Jolandan Blueberry "Heta" sai ekan SERTin ja VA-CACIB Joensuun KV-näyttelyssä. Aukenihan se sert tilikin, eikä vain va-sertejä :) Onnea Heta ja kotijoukot! Match Show-kisassa kävi myös ekaa kertaa reenaamassa Nartsukan Hilario "Toivo" ollen punaisten toinen. Siitä se alkaa. Onnea Satu! Pentulaatikossa tuhistaan, pulskistutaan :) ja nukutaan emän hellässä hoivassa.

12.8. Tessa, Töpen tyttö liittyi tänään jalostusoikeuskoiriimme.

9.8. Kävimme Lissun kanssa pitkästä aikaa näyttelyssä. Hienosti alkoi uusi näyttelykierros :) Lissu oli ensin ROP ja sai SERTin. Ryhmäkehässä (yhdistetty 7 ja 8) Lissu sijoittui upeasti RYP 3! Hienot uutiset vain jatkuu: Suonenjoen näyttelyssä oli Viima VSP-pentu. Aikuisten sarjoissa Heta ja Nelli olivat ainoat, jotka saivat arvosanan ERI. Heta saiVA-SERT ja Nelli SERT, ROP. Onnea Nelli, Heta ja Viima sekä kotijoukot!

5.8. Haba ja Papu kävivät terveystutkimuksissa ja terveitä ovat. Haban virallisia lonkka tuloksia vielä odotetaan. Kilpirauhaskokeet niin pojalla kuin isälläkin ok. Nasun vatsa pyöristyy kauniisti ja pentuja siis tulossa ensi viikolla :)

11.7. Masi kävi ekaa kertaa näyttelyssä ja hienosti poika esiintyi :) Tuloksena ERI2, PU3. Onnea Masi ja kotijoukot!

24.6. Meillä taas pennun tuoksua ja tuhinaa! Töppe synnytti tänään upean katraan: 3 töpöä poikaa + 2 pitkähäntäistä poikaa ja 2 töpöä + 1 pitkähäntäinen neitokainen. Emä ja pennut voivat hyvin.

8.6. Mahtava näyttelyviikonloppu! Larasta tuli Tuurin näyttelyssä FI MVA!!Onnea Heidi ja Lara. Naru kävi Eestin Voittajassa valloittamassa tuomarin, tuloksena ROP, EEV-09ja vielä ryhmissä sijoittui RYP4.

5.6. April liittyi mukaan jalostusoikeuskoiriimme Eevan ja perheen iloksi.

3.5. Lissun ja Manun pennut syntyi. Nero ja Lordi kävi pyörähtämässä näyttelyssä, mutta tällä kertaa pojat ei ollut tuomarin mieleen. Hanna ja Niza menestyivät hienosti tokoilussa: EVL1 Onnea Hanna! Hienoa työskentelyä.

19.4. Hienoja kuulumisia näyttelyistä tältä viikonlopulta. Lauantaina Lara kävi yrittämässä viimeistä sertiä, ihan ei onnistunut, mutta tulos silti upea: PN3! Onnea Heidi ja Lara! Sunnuntaina kävi Lulu toista kertaa näytillä, nyt meni hiukan leikin puolelle esiintyminen, mutta silti tuloksena EH1. Onnea Auli ja Lulu! Sunnuntain kruunasi Lordi. Lordista tuli ensimmäinen kennelimme kasvatti, joka saavutti FI MVA-arvon! Suuret onnittelut Liisa, Erkki ja Lordi!

13.4. Töppe kävi ekaa kertaa näytillä ja tuloksena EH2. Tulos oli tosi hyvä tänään, narttuja oli 10: 1 eri tulos, 3 eh ja loput h.

7.4. Laran Optigen testi tulos tuli ja on A-luokkaa. Onnea Heidi! Näin ollen Nartsukan F-pentue on myös PRA-statukseltaan A (terve)!

5.4. Mäntsälässä teki Lulu ensiesiintymisen kehiin ja heti upealla tuloksella: Lulu oli paras narttu ja sai sertin! Onnea Auli ja Lulu!

29.3. Korpilahden ryhmänäyttelyssä upeaa menestystä! Lara ROP, onnea Heidi! Lordi VSP, onnea Liisa! Hyvinkäällä Haba BH-kokeessa upeasti hyväksytty tulos! Onnea Sami ja Seija!

21.3. Ella kävi Imatralla näyttelyssä. Tuomari oli erittäin tiukka, koiria oli 10 ja yksikään ei saanut arvosanaa ERI. Ellan sanallinen arvostelu oli todella hyvä, mutta tuloksena EH1? Tuomarin sanoin: Todella lupaava!

7.3. Penu aloitti hienosti näyttely uransa. Oli Valkealan ryhmänäyttelyssä paras urospentu ja VSP-pentu. Onnea Penu ja kotijoukot!

 

Vuosi 2008

Hauskaa Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta!

g-pennut.jpg

10.12. Zorrazo Case Bear liittyi joukkoomme jalostusoikeuskoiriin.

16.11. Heta kävi Latviassa ja upea tulos taas kerran! Kolmas jun-sert ja nyt Heta on LV JMVA. Onnea Karoliina!

9.11. Lissu kävi Tanskassa kisaamassa ja upea suoritus tulikin: PMJV-08!!

25.10. Aquesto Canis Marinus "Faro" hienosti Seinäjoen KV-näyttelyssä ROP, SERT ja CACIB! Onnea Faro ja kotijoukot!

8.10. Kävimme 10 päivän näyttelymatkalla Budabestissä. Matka oli raskas, mutta oikein onnistunut. Naru uusi viime vuodelta EUW-tittelinsä! Nyt oli vielä ROP! Mahtavaa!

6.9. Nartsukan Elegant Choice "Ella" teki debyytin näyttelyihin ja hienosti heti junnujen toinen, arvosanana erinomainen. Onnea Tarja ja Ella!!!

23.8. Hieno päivä Valkeakoskella. Faro upeasti PU2 ja V-SERT. Onnea Faro ja kotijoukot!! Nasu kiri PN4!! Onnea vielä sinnekin! Naru oli ROP.

2.8. Hieno näyttelyviikonloppu! Kuopiossa eilen Heta VA-SERT, tänään samoin. Onnea Heta ja Karoliina! Tänään Nero uroksissa VA-SERT. Onnea Nero ja Liisa!

15.6. Heta jatkaa menestystään Latviassa! Tänään PN2 ja JUN-SERT. Onnea!

14.6. Upea tulos Latviasta! Heta kävi korkkaamassa näyttelyuransa myös ulkomailla 9kk 11pvä:n ikäisenä ja tuloksena heti ROP ja JUN-SERT. Onnea Karoliina ja Heta!

25.5. Ella kävi ekaa kertaa Match Show:ssa harjoittelemassa tuomarin hurmaamista pusuttelujen voimalla, tuloksena punainen nauha. Onnea Ella ja Tarja!

23.5. Jolandan Chiquitita tuli mukaan joukkoomme jal.oikeuskoiriin.

22.5. Heta kävi Match Show:ssa ekaa kertaa harjoittelemassa ja tyttö käyttäytyi hienosti. Tuloksena pentujen Pun, 4:sija.Onnea Heta ja Karoliina!

17.5. Onnea Lara ja Heidi! Eka SERT saatu tänään Suolahdella ja Lara oli myös ROP!

10.5. Tuomarinkartano Helsinki järjestettiin Spanieliliiton II-näyttely ja siellä tekivät debyytin pikkupentuluokassa Haba ja Nuppu, kumpikin sai KP:n, lisäksi Haba oli VSP-pentu. Onnea! Upea aloitus näyttelyuralle! Isommissa pennuissa samoin ekassa näyttelyssään oli myös Lissu, saaden KP:n sekä oli ROP-pentu.

30.3. Korpilahden ryhmänäyttelyssä Lordi SERT ja ROP! Onnea Lordi + kotijoukot

21.3. Triana tuli joukkoomme mukaan jal.oikeuskoiriin

10.2. Nero, Lordi ja Nelli kävivät Match Show:ssa reenaamassa tänään Kuopiossa. Lordi ja Nelli saivat punaiset nauhat, ei jatkosijoitusta tällä kertaa. Nero oli sinisten toinen! Onnea kaikille!

5.1. Gotcha Baliza Tokossa AVO1, oikeus voittaja-luokkaan, onnea!

Vuosi 2007

26.4. Uudet kotisivut avattu

3.5. Tutkittu tähän mennessä 6 koiraa kilpirauhaskokeilla ja kaikki todettu terveiksi.

10.5. "Nasu" tuli Ruotsista jal.oikeus koiriimme

5.6. surullinen uutinen: Nartsukan Choco Caramel "Nuka" nukkui tänään ikiuneen vaikean sairauden vuoksi.

6.6. Tutkittu nyt kilpirauhasen osalta 8 koiraa ja kaikki terveitä!

9.6. Narusta tänään Euroopan Voittaja-07, Kroatian Muotovalio!!!!

30.6. ""Olga" tuli Espanjasta jal.oikeus koiriimme ja Jolandan A´dream "Lara" kävi Jyväskylässä Match Showssa esiintymässä: tuloksena BIS4.

8.7. Naru tänään Piteå-KV:ssa S & NORD Muotovalio!!

19.8. Kävimme Viipurissa kaikkien rotujen näyttelyssä Narun kanssa hyvin tuloksin: Naru sai Sertin ja oli ROP, jatkossa pärjättiin myös ryhmissä. RYP2. Nyt Naru on myös RUS Muotovalio!!

9.9. Gotcha Baliza tänään toisissa toko-kokeissa, tuloksena 199p. ja KP! Onnea Hanna ja Niza!!

6.10. Päänäyttelyssä Hyvinkäällä tänään mukavin tuloksin: Nartsukan Cabaret Dancer "Ronja" Junnuissa neljäs, Nartsukan Cold Cream "Penni" sai myös Eri. Junnunarttuja oli kaikkiaan 16, joista 8 sai arvosanan Eri. Naru sijoittui valioissa kolmanneksi, valioita oli nartuissa 14 kaikkiaan.

7.10. Jolandan A´dream "Lara" kävi taas Match Show:ssa harjoittelemassa, tuloksena isojen punaisten voitto ja BIS-5. Onnea Heidi ja Lara!

8.10. Gotcha Baliza "Niza" kävi eilen kisaamassa kolmansissa toko-kokeissaan. Tuloksena upeasti 186p. 2.sij. KP ja TK1!!! Onnea Hanna ja Niza!

22.10. Aquagruaz- kennelistä tuli "Tara" jalostusoikeuskoiriimme sekä Jolandan-kennelistä "Heta". Rocker-Fellows Aolania "Nasu" kävi Match Show:ssa harjoittelemassa, tuloksena pentujen punaisten kolmas. Onnea Kirsi ja Nasu!

18.11. Jolandan A´Dream "Lara" kävi ensimmäisen kerran näyttelyssä, Jyväskylän KV:ssä. Hienolla tuloksella alkoi Laran näyttelyura: PN3, V-SERT ja ROP-JUN!! Onnea Heidi ja Lara!

20.11. Narun ja Papun pennut syntyi, 3 urosta ja 3 narttua.

11.12. "Nasu" kävi itsenäisyyspäivänä kurjassa kelissä Match Show:ssa taas harjoittelemassa. Tuloksena tällä kertaa sinisten pentujen kakkonen. Lapsi + koira kisassa tuloksena kolmas sija! Onnea Emma ja Nasu!

Sivun alkuunValid XHTML 1.0 Transitional